tag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post1250173957211829735..comments2023-04-28T18:53:35.153+05:30Comments on Virtuvė su indišku prieskoniu: Keptos bulvės su žirneliais (Aloo mutter) ir dabba/tiffin - pietūs ofiseAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/14337571240131863521noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post-29374795662981074442010-07-03T08:17:23.615+05:302010-07-03T08:17:23.615+05:30Aisku, as kaip tik siaurietiskiau ir ruosiuos dary...Aisku, as kaip tik siaurietiskiau ir ruosiuos daryt :) skanu turetu but, su kuo beje ji valgot ?Medejahttp://Medeja.facebook.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post-28599540082642669192010-07-02T20:14:07.937+05:302010-07-02T20:14:07.937+05:30Medeja, musu siame seimos recepte svogunu nera. Si...Medeja, musu siame seimos recepte svogunu nera. Sis receptas adaptuotas Keralos krasto skoniui, toks paprastutis ir grynas, bet man del to jis ir patinka. Aisku, svogunas reikalo nepagadintu. O apskritai, tai visokiu aloo mutter receptu yra, kuo toliau i siaure, tuo dagiau visko deda, ir svogunu, ir imbiero ir daug daug prieskoniu. As kai kuriuos siaurinius prieskonius apibudinu, kaip "Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14337571240131863521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post-90801814189556290112010-07-02T17:50:29.463+05:302010-07-02T17:50:29.463+05:30O svoguno nededi? As kaip tik ruosiausi kita savai...O svoguno nededi? As kaip tik ruosiausi kita savaite ji gamint..Medejahttp://medeja.facebook.comnoreply@blogger.com