tag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post8570278403277811265..comments2023-04-28T18:53:35.153+05:30Comments on Virtuvė su indišku prieskoniu: Baklažano suktinukai su feta ir saulėje džiovintais pomidoraisAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/14337571240131863521noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post-45732856695001884812009-11-25T22:07:13.015+05:302009-11-25T22:07:13.015+05:30Sparnuoti, tavo nupasakoti baklazanai skamba tobul...Sparnuoti, tavo nupasakoti baklazanai skamba tobulai. Kai nusvis laime gauti melynojo surio, bandysiu.<br /><br />Turbut mano galvele perkaito po ilgos dienos, bet nesupratau paskutinio klausimo :o)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14337571240131863521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post-53467345413135617932009-11-25T15:59:16.155+05:302009-11-25T15:59:16.155+05:30Ak, tokie baklažanai man yra totalus gėris! Tik aš...Ak, tokie baklažanai man yra totalus gėris! Tik aš tingiu tokiom plonom riekutėm terliotis, tai baklažaną supjaustau apvaliom riekutėm, apkepu grilio keptuvėje vos pateptoje aliejumi ir jau kišu į orkaitę uždėjus fetos, mėlynojo sūrio ar mocarelos su pomidoru. Kaip indiškai bus labai skanu?!Sparnuotishttps://www.blogger.com/profile/08179646537604163745noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post-9144818152908278582009-11-25T09:56:33.977+05:302009-11-25T09:56:33.977+05:30Egle, puikiai zinau, ka sakai :o) Ir man yra taip ...Egle, puikiai zinau, ka sakai :o) Ir man yra taip nutike, kad persisunke aliejumi ir jo skonis stiprus atrode. Mano asmenines isvados buvo, kad keptuve turi buti labai karsta, geros kokybes aliejus turi buti svelnaus skonio ir riekeles plonos, zinoma, butinai nusausinti ant popierinio ranksluoscio... Nezinau, ar teisingai cia nusprendziau, bet nuo tada visada skaniai gaudavosi :o) <br /><br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14337571240131863521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post-43186707579399761452009-11-25T00:17:26.979+05:302009-11-25T00:17:26.979+05:30Eik tu sau... Aš čia prieš kelias dienas patyliuka...Eik tu sau... Aš čia prieš kelias dienas patyliukais tavo angliškam bloge Baba Ghanoush akim ryte rytjau, o jinai vėl su balkažanais. <br /><br />Bet man baklazanai labai skanu tik babaganuše, arba kaip nors troškinti kokiam neriebiam skystimėly ar pomidorų padaže, nes kai persisunkia aliejaus, tai aš jį kažkaip labai jaučiu, nors kiti sako kad nieko ten nesijaučia. O sausai kepti - neskanu gi.<Eglehttps://www.blogger.com/profile/10398949854252633197noreply@blogger.com