tag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post8094202485146289512..comments2023-04-28T18:53:35.153+05:30Comments on Virtuvė su indišku prieskoniu: Pikantiška skrudintų kvietinių dribsnių užkandėlė - "Chivda"Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/14337571240131863521noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post-91107142473378732009-08-31T14:44:48.782+05:302009-08-31T14:44:48.782+05:30Ooo, koks užkandis, skamba fantastiškai! Kažkaip n...Ooo, koks užkandis, skamba fantastiškai! Kažkaip niekad nebūčiau sugalvojus dribsnių kaip nors pikantiškai gaminti, matyt mano sąmonėje "įsisėdęs" saldus pusrytinis vairantas:) Būtinai išmėginsiu!<br />Egle, džiovinto kario lapelius išties perku Basanvičio 18ka.Ir negaliu jais atsidžiaugti!Sparnuotishttps://www.blogger.com/profile/08179646537604163745noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post-10601375801656901842009-08-30T10:52:57.888+05:302009-08-30T10:52:57.888+05:30Galima galima ir su sviestu/ghee :o) Sparnuotis yr...Galima galima ir su sviestu/ghee :o) Sparnuotis yra rasiusi, kad Skonio studijoje turi murejos lapeliu. Dziovinti irgi puikiai tiks tik juos svarbu apkepinti ir gali siek tiek daugiau ideti, nes skonis bus silpnesnis. Tiesa pasakius, mano irgi dazniausiai dziovintais patampa kol visa partija sunaudoju, nes parduoda vos ne po visa kruma ;o) <br /><br />Bet as kazkaip sito misinio vietoj granolos Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14337571240131863521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post-28089185720486241022009-08-30T01:48:47.948+05:302009-08-30T01:48:47.948+05:30Hmmm. Man labiau patiktų be aliejaus. Negalima? :)...Hmmm. Man labiau patiktų be aliejaus. Negalima? :) Ir iš kur tų murėjos lapelių čia "paraut"??? Norėčiau kuom nors pakeist jau savo legendinę granolą ;)Eglehttps://www.blogger.com/profile/10398949854252633197noreply@blogger.com