tag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post6446602105530825872..comments2023-04-28T18:53:35.153+05:30Comments on Virtuvė su indišku prieskoniu: Karamelizuoti svogūnai ir svieste apkepinti grybai (pagal Julia Child)Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/14337571240131863521noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post-30160923198253995972009-12-22T18:18:08.195+05:302009-12-22T18:18:08.195+05:30Bri, filmas tikrai turi toki poveiki, ypac linkusi...Bri, filmas tikrai turi toki poveiki, ypac linkusiems i sia silpnybe -- skanu maista. Bet kol kas dar ne manija, tiktai viena vakariene :o) Nors perskaicius knyga kada tai seniau, buvau pagalvojus, kad man praverstu tokia "Mastering Art of Indian Cooking" knyga....Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14337571240131863521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post-63493656484238559242009-12-22T17:43:04.751+05:302009-12-22T17:43:04.751+05:30Oi, kaip puikiai tie svogūnėliai atrodo, kažką pan...Oi, kaip puikiai tie svogūnėliai atrodo, kažką panašaus esu vyninėje ragavusi :) Patiko, bet spėju šitie daug šaunesni :) Manau pasinaudosiu šiais receptais Kalėdų vakarą :> <br /><br />Beje, matau kažkas Julia Child manija užsikrėtė :)) Man irgi taip buvo kurį laiką po filmo, bet jau praėjo truputį:)Brihttp://tastyart.ltnoreply@blogger.com