tag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post3952251723407082553..comments2023-04-28T18:53:35.153+05:30Comments on Virtuvė su indišku prieskoniu: Žuvies troškinys su garstyčiomis - Vakarienė Bengalijos temaAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/14337571240131863521noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post-8062113606833290532009-10-06T19:25:21.850+05:302009-10-06T19:25:21.850+05:30Dekui, Sparnuoti, bet nenusipleniusi esi tokiu gra...Dekui, Sparnuoti, bet nenusipleniusi esi tokiu graziu zodziu :o) O receptas tikrai paprastutis, kaip ir daugelis Keralos receptu. Tuom ta Indija ir idomi, kad ten tokia ivairove, kiekviena valstija turi kuom pradziuginti :o)<br /><br />Tiesa, garstycios siek tiek dzingelio duoda, nors kitokio nei cili pipirai. Bet megstantiems svelniai reiketu maziau ju deti.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14337571240131863521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post-46193000412284115612009-10-06T18:21:02.185+05:302009-10-06T18:21:02.185+05:30kokios nuotraukos! - ak, koks kitoks tas tavo pasa...kokios nuotraukos! - ak, koks kitoks tas tavo pasaulis, pavydas bamba griauzia. Labai patinka tavo irasu balansas - jie ir asmeniski, ir kartu informatyvus. Nedaugeliui taip pavyksta:) <br />O zuvies recpetas tikrai neitiketinai paprastas, galima sakyti beveik be prieskoniu:) Kai atplauks zuvis is upes pas mane ir as meginsiu.Sparnuotishttps://www.blogger.com/profile/08179646537604163745noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post-47159236486569850262009-10-05T11:22:24.127+05:302009-10-05T11:22:24.127+05:30Egle, jei pabandysi, bus idomu suzinoti, kaip pati...Egle, jei pabandysi, bus idomu suzinoti, kaip patiko :) As jo kasdien negaleciau valgyti, bet retkarciais labai gerai rutininiam skoniui paivairinti :) <br /><br />Pomidorai geruliai, atlikineju dabar tyrima tetulyciu klausinedama :) Po bandymu parasysiu.<br /><br />Tas oranzinis saldumynas yra be morku, dazai spalva duoda. Man labiau patinka naturalus, be spalvos, bet tai irgi ne visu skoniui, Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14337571240131863521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post-17778661708632349332009-10-05T10:55:11.129+05:302009-10-05T10:55:11.129+05:30mmm, Jūrate, net mano rytas pakvipo per monitorių....mmm, Jūrate, net mano rytas pakvipo per monitorių... Šitas gardus turėtų būti. Bandysim savo žuvadieniams. Sakyk, o gal netyčia kaip marinuojami tie saldžiarūgščiai pomidorai, a? Ir iš ko tas oranžinis daromas? Morkų?<br /><br />Pavydžiu visiems, tarp jų ir tau, kas turi/randa laiko vakarui su knyga...Eglehttps://www.blogger.com/profile/10398949854252633197noreply@blogger.com