tag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post2816676093356725488..comments2023-04-28T18:53:35.153+05:30Comments on Virtuvė su indišku prieskoniu: Vištienos troškinys, kurio neturėtų būtiAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/14337571240131863521noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post-84155561587224569312009-06-06T00:45:58.826+05:302009-06-06T00:45:58.826+05:30Edita - sie ryziai buvo likuciai nuo Persu (Parsi)...Edita - sie ryziai buvo likuciai nuo Persu (Parsi) patiekalo, kuris vadinasi Dhansak. O juos pagaminti yra labai paparasta. Reikes: ~4 cm cinamono lazdeles, 1 kardamono anksties, 1 lauro lapelio, apie 1 a.s. cukraus, 1 puodelio ryziu, 1/2 svoguno, 2 puodeliu vandens, druskos, siek tiek sviesto kepimui. Pirmiausia islyditame svieste apkepame cinamono lazdele, kardamona ir lauro lapeli. Tada Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14337571240131863521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post-74819141357828864052009-06-05T21:48:17.402+05:302009-06-05T21:48:17.402+05:30Jurate - o kaip pasigaminti tokiu ryziu, kaip paci...Jurate - o kaip pasigaminti tokiu ryziu, kaip pacios nuotraukoje prie vistienos kario?Editahttps://www.blogger.com/profile/09523324639087439157noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post-60514444455701568802009-03-14T10:22:00.000+05:302009-03-14T10:22:00.000+05:30Egle - paprastai ir mes nesilaikom visu recepto nu...Egle - paprastai ir mes nesilaikom visu recepto nurodymu, ypach brangusis megsta improvizuoti. Bet kai pradejo rodytis, kad kazhkas keistai chia, nusprendzhiau tiksliai viska pamatuoti, kad zhinochiau, kieno kalte ;o)))Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14337571240131863521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post-60455395786245407892009-03-14T10:18:00.000+05:302009-03-14T10:18:00.000+05:30Skaniai - teko matyti pora Anjum Anand laidu, rece...Skaniai - teko matyti pora Anjum Anand laidu, receptai paliko gera ispudi.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14337571240131863521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post-5360264857513984592009-03-14T10:14:00.000+05:302009-03-14T10:14:00.000+05:30Rusvaplauke - parodzhiau savo brangiausiam tavo pa...Rusvaplauke - parodzhiau savo brangiausiam tavo pasirinkta knyga, tai sake, kad Madhur Jaffrey knygos yra geros.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14337571240131863521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post-54796912090670973462009-03-14T00:23:00.000+05:302009-03-14T00:23:00.000+05:30Mane tai prajuokino šis įrašas :) Kam nepasitaiko ...Mane tai prajuokino šis įrašas :) Kam nepasitaiko ar ne, Jūrate? :)<BR/><BR/>Užtai, aš kažkodėl nors dažnai noriu kažko tiksliai pagal receptą, visada nugrybauju paskui savo intuiciją :)Eglehttps://www.blogger.com/profile/10398949854252633197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post-28002197854322021102009-03-14T00:17:00.000+05:302009-03-14T00:17:00.000+05:30Aš tai sau ir draugui iš Indijos jau du kartus vež...Aš tai sau ir draugui iš Indijos jau du kartus vežiau Complete Indian Cooking (Rs 600). Tokia zalia - yra visuose pagr knygynuose. Bet tik Indijoje :(<BR/>Gera pradžia yra Anjum Anand (pagooglinkite - online zurnale TimesOnline pilna jos video receptu) knyga Indian Food Made Easy. Šitą labai rekomenduoju pradžiai.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post-83490496934024235902009-03-13T22:19:00.000+05:302009-03-13T22:19:00.000+05:30Šios knygos dar nesu varčiusi. Bus įdomu pažiūrėti...Šios knygos dar nesu varčiusi. Bus įdomu pažiūrėti, kai kitą kartą būsiu knygyne. Gal rasiu.<BR/><BR/>Kiek iki šiol yra tekę gaminti, labai neblogi yra Sanjeev Kapoor receptai. Tik knyga, kurią aš turiu, nėra labai išsami. Tu turbūt storesnės ieškai. Jo tinklapis: http://www.sanjeevkapoor.com/Default.aspxAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/14337571240131863521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post-73922395799766293792009-03-13T18:24:00.000+05:302009-03-13T18:24:00.000+05:30aš buvau nusižiūrėjusi šitą, bet sunku internetu k...aš buvau nusižiūrėjusi <A HREF="http://www.amazon.com/Madhur-Jaffrey-Indian-Cooking/dp/0764156497/ref=pd_bbs_sr_3?ie=UTF8&s=books&qid=1236948555&sr=8-3" REL="nofollow">šitą</A>, bet sunku internetu knygą rinktis, oi sunku. mėnesio gale ketinu važiuoti į londrę, tai gal ten pavyks pavartyti knygų, o tada internetu užsisakyti - ironiška, bet taip pigiau.<BR/>ač', atkreipsiu dėmesį. didelė ir stora Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post-44858287378224143952009-03-13T11:49:00.000+05:302009-03-13T11:49:00.000+05:30Širdį skauda taip gražiai atrodančią knygą peikti ...Širdį skauda taip gražiai atrodančią knygą peikti po vieno bandymo, ypač dėl to, kad prie jos prisidėjo net 13 autorių. Aš dar tikrai ateityje bandysiu, tik kitą kartą labiau kritiškai įvertinsiu receptą ir pasitikėsiu intuicija :o) <BR/><BR/>O kad galėtum įvertinti pati, jei ji pakliūtų į rankas, knyga vadinasi "1000 Great Indian Recipes. The Ultimate Book of Indian Cuisine". Labai didelė ir Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14337571240131863521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post-42334405615588276212009-03-13T11:24:00.000+05:302009-03-13T11:24:00.000+05:30oo - kaip suprantu, tai indiškų patiekalų knyga? k...oo - kaip suprantu, tai indiškų patiekalų knyga? kaip tik planuoju kokią nors pirkti, tai gal galėtumei paminėti (nors tyliai ,)), kokia tai knyga, kad dar apsvarstyčiau? ji anglų kalba?Anonymousnoreply@blogger.com