tag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post2427221414955514697..comments2023-04-28T18:53:35.153+05:30Comments on Virtuvė su indišku prieskoniu: Pieno sūris su žirneliais - "Mattar Paneer"Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/14337571240131863521noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post-72443456247550815572009-04-28T12:22:00.000+05:302009-04-28T12:22:00.000+05:30Oho! Tikrai labai platus asortimentas! Cia su toki...Oho! Tikrai labai platus asortimentas! Cia su tokiais priedais dar nemaciau.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14337571240131863521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post-20676745427508045202009-04-28T11:11:00.000+05:302009-04-28T11:11:00.000+05:30Aš tą sūrį kepu ant ghee sviesto keptuvėje, o tada...Aš tą sūrį kepu ant ghee sviesto keptuvėje, o tada sudedu ant popierinio rankšluosčio, kad kuo mažiau riebalų liktų. ;)<br />Kalvarijose to sūrio yra iš kelių šaltinių ir ne tik sūraus. Yra paprasto, su kmynais, aguonomis, razinomis ir aguonomis kartu su razinomis. :) Asortimentas tikrai platus.Unknownhttps://www.blogger.com/profile/05052934439221170927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post-50045148031080644032009-04-27T18:57:00.000+05:302009-04-27T18:57:00.000+05:30Jurate, didelis dekui uz Youtube rekomendacija - n...Jurate, didelis dekui uz Youtube rekomendacija - net akyse nusvito. Bandysiu ir as toki geri pati pasidaryti.<br /><br />Vilma, Hales turguje irgi yra moteriske, kuri vienintele pardavineja saldu-suru suri, panyrui tinkama, gal Kalvarijose is to paties resurso:) Reikes nusuoliuoti ir patikrinti. Aciu! Beje, kaip kepi suri - ant aliejaus ar grilio?Sparnuotishttps://www.blogger.com/profile/08179646537604163745noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post-26308758851654572792009-04-27T16:50:00.000+05:302009-04-27T16:50:00.000+05:30Vilma - labai aciu uz informacija!
Man turbut irg...Vilma - labai aciu uz informacija!<br /><br />Man turbut irgi skaniausi ka tik apkepti surio kubeliai. Labai sunku buna susilaikyti, kad dar ir patiekalui liktu :o)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14337571240131863521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post-29104212687826303742009-04-27T16:42:00.000+05:302009-04-27T16:42:00.000+05:30Jūrate, patiekalas "skamba" nustabiai skaniai! :) ...Jūrate, patiekalas "skamba" nustabiai skaniai! :) Man vien ghee svieste kepti panyro kubeliai tokie skanūs, kad valgau juos kaip riešutėlius, o su priedais išvis pasaka. :)<br /><br />Sparnuoti, aš saldaus pieno sūrį perku Kalvarijų turguje. Mėsos paviljone viename krašte yra pieno produktų eilutė. Sūris patikrintas, tikrai gerai kepa, nesilydo. Lydosi beveik visi parduotuviniai sūriai, nes Vilmahttps://www.blogger.com/profile/01630110662384772613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post-61042045177053115342009-04-27T14:34:00.000+05:302009-04-27T14:34:00.000+05:30Sparnuoti - kur Lietuvoje nusipirkti, tikiuosi, ka...Sparnuoti - kur Lietuvoje nusipirkti, tikiuosi, kas nors pakomentuos.<br /><br />O pasigaminti, mano teorinemis ziniomis, yra gana lengva: uzvirinti piena, ipilti pora sauksteliu citrinos sulciu, nusunkti vandeni ir paslegti pora valandziukiu :o) <br /><br />Iliustracija: http://www.youtube.com/watch?v=8gkor7dW6DU<br /><br />Kiek teko skaityti kitu atsiliepimu, ne visi suriai tinka, nes vieni perAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/14337571240131863521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post-28754288012538967652009-04-27T14:14:00.000+05:302009-04-27T14:14:00.000+05:30Fantastika, kaip aš laukiau tavo, Jūrate, paneer'o...Fantastika, kaip aš laukiau tavo, Jūrate, paneer'o repecepto! Aš vienu metu buvau taip už jų užsikabinus, kad kokius 3mėn kas rytą pusryčiams darydavausi - dažniausiai su pomidorais ir špinatais. Su žirneliais skamba super! Norėjau pasiteirauti - o kur Lt perkate saldų sūrį (Halės turguje moterytę tą žinau). O gal jį galima pačiam pasigaminti? Ar galima paprastu arba ožkos sūriu keisti? Ačiū!Sparnuotishttps://www.blogger.com/profile/08179646537604163745noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post-50916034086743186782009-04-25T14:01:00.000+05:302009-04-25T14:01:00.000+05:30Panasi savijauta ir cia. Tiesa pasakius, paneera p...Panasi savijauta ir cia. Tiesa pasakius, paneera pries kelias dienas pirkau sitam receptui ir tik vakar prisiruosiau, nes nenorejau, kad jis sugestu..... Bet sprendziant pagal kitu blogus, daug kas pasieme atostogu nuo gaminimo, mazokai nauju receptu. Egzaminu ir dideliu darbu metas.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14337571240131863521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post-37235108121039429722009-04-25T01:01:00.000+05:302009-04-25T01:01:00.000+05:30Atrodo yum yum..
Bet kazkaip man sita savaite toki...Atrodo yum yum..<br />Bet kazkaip man sita savaite tokia negaminimo nuotaika.. Pervargimas gal.. Prisiverciu sriuba issivirt, daugiau nieko..Mildahttps://www.blogger.com/profile/11531097368576442996noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post-87813525106604813502009-04-24T19:38:00.000+05:302009-04-24T19:38:00.000+05:30Nuodemingi, bet skanus jie su grietinelem ir riesu...Nuodemingi, bet skanus jie su grietinelem ir riesutais, o cia dar su svieziais zirneliais! Gerumelis!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14337571240131863521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post-73640341955898798332009-04-24T19:19:00.000+05:302009-04-24T19:19:00.000+05:30mano mėgstamiausias :) dažnai gaminu, tik pagal št...mano mėgstamiausias :) dažnai gaminu, tik pagal štai tokį receptą: http://www.nandyala.org/mahanandi/archives/2007/06/28/matar-paneer-with-fresh-summer-peas/ jame yra tas tirštas tirštas pomidorų-prieskonių-grietinėlės (šiuo atveju, maltų riešutų "grietinėlės") padažas, kurį mano šeima tiesiog dievina.rusvaplaukėhttp://kepyklapenki.ltnoreply@blogger.com