tag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post1761128723999799042..comments2023-04-28T18:53:35.153+05:30Comments on Virtuvė su indišku prieskoniu: Keralos žuvies troškinys su kokosuAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/14337571240131863521noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post-69576966811571329372009-03-15T23:05:00.000+05:302009-03-15T23:05:00.000+05:30Ačiū, Egle, stengėmės :o)Neprinokęs mango būna žal...Ačiū, Egle, stengėmės :o)<BR/><BR/>Neprinokęs mango būna žalias ir kietas, bet svarbiausia, kad labai rūgštus būtų. Įdomu, ar Lietuvoje tokių būna. Čia juos ne prie vaisių, bet prie daržovių pardavinėja, nes tik kariuose ir marinavimui naudojami.<BR/><BR/>Mes tiktai džiovintą tamarindą ir naudojam. Su šviežiu labai retas receptas būtų.<BR/><BR/>Gaminau su žuvimi, kuri čia yra vadinama "rawas" Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14337571240131863521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-338126915896374179.post-70058942566416439552009-03-15T21:34:00.000+05:302009-03-15T21:34:00.000+05:30Nerealu. koks šaunus receptas. Dabar jau bandau su...Nerealu. koks šaunus receptas. Dabar jau bandau sugalvoti, kada jį greičiau išbandyti, bet dar turiu keletą klausimų.<BR/><BR/>Neprinokęs mango vaisius, kaip ji tinkamą išsirinkti? Turi būti žalios spalvos ir pakankamai kietas, ar ne? Lieuvoj tamarindo kažkaip niekur nemačiau, tikriausiai reikės džiovinto.<BR/><BR/>Kokia čia žuvis pas tave?<BR/><BR/>Ir dar. liuks aparaciukas kokoso minkstimui Eglehttps://www.blogger.com/profile/10398949854252633197noreply@blogger.com